Home »

Bape Cuts 2002

Addition 2002

The project for this hair salon sought to find a feeling of privacy in a space flooded with light that plays with the idea of transparency. The wooden floor in the waiting area combined with the restrained furnishing create an atmosphere more redolent of a hotel reception that a hair salon. The six blowups from Mapplethorpe’s series of “baby Portraits” clearly divide the space into three sections: the entrance and waiting area, the shampooing area and hairdresser’s proper.

This restaurant, which specializes in traditional Japanese cooking, provides a cozy refuge from the intense bustle outside. It is set on the first floor of a building in Shinjuku, Tokyo’s most important modern financial district; the atmosphere inside is reminiscent of a typical old-fashioned restaurant. The kitchen, set in the center, in full view of the customers, serve s an axis around which the various dining rooms are organized. The latter are characterized by the predominance of dark wood and soft lighting.

Gensai-Ichijyo 2002

Forth, in 2003:

Hakuju music hall gives a good feature to enjoy music Lech, not only that, but it has a strong and distinctive image to give the air a musician, but these outlines, it plans fiber glass and cement are the booster, which was used to wearing in the ceiling and walls gives high quality sound configuration optimization.

Hakuju Hall 2003

Mars the salon aoyama, the design of this place focused on the creation of space and contains different compositional elements; these elements have been created through a variety of materials such as wood, glass, metals, and also create different effects of light and shade, and used the color white because the white color gives the feeling of calm and hygiene.

Mars the Salon Aoyama 2003

the building can be analyzed from a wide range of conceptual and constructional viewpoints, The redefinition of shopping is perhaps most striking on its facade, reminiscent of a kaleidoscope, where the interior and exterior merge to enrich and from part of each other. Technical exploration and innovation are not only evident in this cladding, however, but are also seen in smaller details, such as the resin tables, silicone lamps and polyurethane benches.

Parda Aoyama Epicenter 2003

The New Meguro Hotel, the original building used for this project, was put up 35 year ago – a long time in a city like Tokyo, which has been devastated by numerous disasters. The surrounding area had become somewhat rundown, but when it was redeveloped the recovery of this distinctive building a necessity. The project conserved its original character but introduced modern touches in an attempt to give this hotel a homely feel.

Hotel Claska 2003

This 58-floor multipurpose tower block is the centerpiece of a massive shopping and entertainment complex in the important, central district of Roppongi. It’s includes offices, a hotel and a theater in base of the building and an extensive museum of contemporary art on the upper stories. The form of the tower and its cladding are derived from Japanese traditions, especially in the reproduction of natural forms by means of geometric patterns.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *